Over Ons

Herken je het ook dat je voor kerst vrienden of familie thuis krijgt eten en je niet weet wat je moet koken? Wat doe je dan?
Je vraagt aan andere vrienden, collega’s of familie of ze nog leuke recepten hebben om klaar te maken. Dan zeggen ze “ja ik heb nog wel een recept  thuis in mijn kookboek of ergens opgeschreven.” Wat is nu handiger om deze digitaal te hebben en meteen te kunnen delen via WhatsApp.

Daarom zijn we HemelsRecept.nl gestart. Met het idee mensen met elkaar te verbinden die van heerlijk eten houden en recepten uit te wisselen. Zodat men inspiratie op kan doen voor een gemakkelijk snelle maaltijd tot een chefwaardig 3 gangen menu. We weten ook dat eten elkaar verbind omdat je tijdens het tafelen gesprekken hebt over leuke en minder leuk dingen en daarna nog lekker af te sluiten met bijvoorbeeld een heerlijk kaasplankje tot in de late uurtjes. Het gaat om alle soorten recepten van Hollandse kost tot Indische rijsttafel van Bourgondisch tot super healthy, voor ieder wat wils.  Er is ook aan de mensen gedacht die een dieet volgen en toch lekker willen eten met de kilocalorie filter. Hiermee kun je aangeven hoeven Kcal een maaltijd mag zijn.

Krijg je al trek en heb je zin in iets hemels lekkers? Kijk dan hier rond en vergeet niet ook jouw hemels recept te delen en klik op de “voeg recept toe” knop.