Gevuld bladerdeeg

Gevuld bladerdeeg

"Bladerdeeg gevuld met gehakt en groente"

Ingrediënten

500 g Gehakt
2 teentje(s) Knoflook
10 stuks Plakjes bladerdeeg naturel (zonder roomboter)
1 stuks Courgette
2 stuks Punt paprika's
1 stuks Bakje champignons
2 eetlepel(s) Zoete chilisaus
1 eetlepel(s) Paprika poeder mild
1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
1 theelepel(s) Knoflookpoeder
20210308_213406
0.0/5
Deel met je vrienden
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Eefje Verstegen

Zo maak je het

1
Was en snijd alle groente. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2
Bak het gehakt met daarbij de teentjes knoflook.
3
Voeg de puntpaprika en de courgette toe. Bak dit goed door en voeg dan de champignons toe.
4
Voeg alle kruiden toe en laat het een paar minuten garen. Voeg de chilisaus toe en bak alles samen.
5
Leg de plakjes bladerdeeg verspreid neer en doe er een grote schep van het mengsel op.
6
Vouw de puntjes van het bladerdeeg naar elkaar toe als een soort van envelopje.
7
Besmeer het bladerdeeg met ei en dan zijn ze klaar om in de oven te gaan. Hoelang ze in de oven moeten hangt af van je oven. Ze zijn klaar wanneer ze mooi goudbruin zij.

Ga jij dit recept van HemelsRecept.nl ook maken? Leuk! We vinden het leuk als je laat weten hoe het geworden is.
Tag @hemelsrecept op Instagram.

Beoordelingen
{{ reviewsTotal }} Beoordeling
{{ reviewsTotal }} Beoordelingen
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}