Kippedijspiesjes met gazpacho

Kippedijspiesjes met gazpacho

"Voor het spaanse gevoel tijdens een tapas middag of avondje."

Ingrediënten

150 g Kippendijfilet
1 theelepel(s) Paprikapoeder
1 snufje Peper
1 snufje Zout
1 eetlepel(s) Olijfolie
3 stuks Kleine tomaten
1 stuks Kleine Sjalot
1 stuks Rode peper
3 stuks Sneetjes stokbrood
1 eetlepel(s) Water
Kippedijspies
0.0/5
Deel met je vrienden
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Bramchef

Zo maak je het

1
Snijd de kip in blokjes en kruid deze met paprika poeder, peper en zout. Rijg de kip blokjes aan de prikkers en bak de spiesjes in de koekenpan of tussen het tosti ijzer gaar.
2
Hak de sjalot, tomaten knoflook en rode peper grof en voeg deze toe aan de keukenmachine. Hak eerst alles fijn en voeg het stokbrood, water, witte wijn azijn en olijfolie toe.
3
Breng het mengsel op smaak met peper en zout en meng alles tot een redelijk dikke consistentie. Deze mag gerust iets dikker zijn dan normale gazpacho omdat het een dip is voor de kipspiesjes.
4
Verdeel de gazpacho over de 6 glaasjes en zit hier de kippendijspiesjes in. Bestrooi de spiesje met peterselie als garnering. Eet smakelijk!

Ga jij dit recept van HemelsRecept.nl ook maken? Leuk! We vinden het leuk als je laat weten hoe het geworden is.
Tag @hemelsrecept op Instagram.

Beoordelingen
{{ reviewsTotal }} Beoordeling
{{ reviewsTotal }} Beoordelingen
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}