Wraps met Serranoham

Wraps met Serranoham

"Lekker makkelijk voor een heerlijk tapas avondje"

Ingrediënten

2 stuks Gele wortel wraps (No Fairytales)
50 g Fijn gesneden ijsbergsla
4 g Roomkaas
60 g Serrano ham
1 stuks Advocado
2 g Pijnboompitten
1 g Zout
1 g Peper
Wrap-serranoham
0.0/5
Deel met je vrienden
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Bramchef

Zo maak je het

1
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan tot deze goudbruin zijn en leg deze op een bordje. Besmeer elke wrap met 2 eetlepels roomkaas en beleg deze met 2 plakken Serranoham.
2
Snijd de advocado in plakken en leg de helft hiervan op de serranoham. Verdeel de ijsbergsla over de wraps.
3
Strooi de pijnboompitten erover en breng alles op smaak met snufje peper en zout. Rol wrap op en verpak deze in de aluminium folie. Leg de rollen in 1 uur in de koelkast zodat deze kunnen opstijven.
4
Snij de rollen in ongveer7 stukken en server deze op een mooie houten snijplank bijvoorbeeld.

Ga jij dit recept van HemelsRecept.nl ook maken? Leuk! We vinden het leuk als je laat weten hoe het geworden is.
Tag @hemelsrecept op Instagram.

Beoordelingen
{{ reviewsTotal }} Beoordeling
{{ reviewsTotal }} Beoordelingen
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}